Design Logo For Cake Company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 26
 • Fituesi: NIBEDITA07

Përmbledhja e konkursit

This is a cake decorating company.

Name of the company is "Empress Twin Cakes"
Colors for the logo are emerald green, pink, orange and white

Original starting logo is provided in brief
What they like style wise is provided in brief

Examples of empress are provided in brief

Thanks a bunch!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Difficult project with many changes and Nibedita did it all quickly and efficiently. Logo is creative and unique. I recommend Nibedita for any logo design and I will continue to work with her.”

Fotoja e profilit jakejabbs, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Shahidulabeg
  Shahidulabeg
  • 1 vit më parë

  umm

  • 1 vit më parë
 • DaneyraGraphic
  DaneyraGraphic
  • 1 vit më parë

  Let me know if you have any questions on #12 . Thank you.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!