Design Logo For New Business

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 38
 • Fituesi: nazmulislam03

Përmbledhja e konkursit

We are starting a stucco and popcorn ceiling removal company called "UNSTUCCO" and need a logo. I have attached a picture of what stucco removal looks like. We want the logo to be professional, show what we do and reflect that we are making an improvement to their home.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great! did all the work quickly and I am very happy with the results”

Fotoja e profilit vincemorley, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • maryymadrid
  maryymadrid
  • 1 vit më parë

  Check #41

  • 1 vit më parë
 • maryymadrid
  maryymadrid
  • 1 vit më parë

  Hello, please check #39 and #40

  • 1 vit më parë
 • DaneyraGraphic
  DaneyraGraphic
  • 1 vit më parë

  Let me know if you have any questions on #37 and #38 . Thank you.

  • 1 vit më parë
 • MajibarRahman
  MajibarRahman
  • 1 vit më parë

  Check #16

  • 1 vit më parë
 • jsdesign2021
  jsdesign2021
  • 1 vit më parë

  Hi, I'm interested. I can help you in carrying out your work. I work with a team of designers and carry out professional designs

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!