Design logo for QE meetup

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: kenfl1

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • cjmembership001
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  Test

  • 7 muaj më parë
 • cjmembership001
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  Test

  • 7 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!