DESIGN LOGO HELP

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 55
 • Fituesi: gianfmartin

Përmbledhja e konkursit

LOOKING TO TURN THE KEEP LOVE LOGO INTO A BOLD GRAPHIC WITH AN OUTLINE IN AI AND PSD.

IN BETWEEN THE WORDS KEEP AND LOVE CAN YOU INSERT A HEART WITH THE SURRENDERING ARMS FIGURE THAT IS ATTACHED IN PHOTO #1 INSIDE OF THE HEART.

PLEASE USE YOUR CREATIVITY IN TURNING THIS INTO A BOLD LOGO.

THANK YOU.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!