Design me a image for my first tshirt company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: tasinarham

Përmbledhja e konkursit

I need a beautiful image to print on my new tshirt line Never Quit brand

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Newwear
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Cool positive images
  Image thats deep and stays with you

  • 1 vit më parë
 • AdvertGeek
  AdvertGeek
  • 1 vit më parë

  what kind of theme or style are you trying to represent with this brand?

  • 1 vit më parë
  1. AdvertGeek
   AdvertGeek
   • 1 vit më parë

   or rather what types of images are you looking for?

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!