DESIGN ME A LABEL FOR EAU D'DOU - essential oil play dough stress ball

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: Onlynisme

Përmbledhja e konkursit

I would like a label designed for an essential oil dough. the product is called Eau d'Dou and it will me made up of a variety of essential oils, peppermint, ylang ylang, lavender, rose, basil etc. we are looking for a catchy fun design. the range is to appeal to adults and children.

The product is a soft stress ball made with 100% natural ingredients and pure essential oils. The range will include tag lines in the label such as Travel Time, Sleepy Time, Headache

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • winencarnado
  winencarnado
  • 1 vit më parë

  Please check #21 . Thanks

  • 1 vit më parë
 • Med7008
  Med7008
  • 1 vit më parë

  Kindly check #23. Thanks.

  • 1 vit më parë
 • jockeer
  jockeer
  • 1 vit më parë

  Hi there , can you make the contest blind ? then yoy'll got awsome label

  • 1 vit më parë
 • jomainenicolee
  jomainenicolee
  • 1 vit më parë

  Hi, do you have a logo for your product?

  • 1 vit më parë
 • sbihamiri
  sbihamiri
  • 1 vit më parë

  Beautiful contest. I hope you can consider making it #sealed . Thank you

  • 1 vit më parë
 • lukar
  lukar
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!