design me a logo

Përmbledhja e konkursit

I want a logo with the company name designed for my business. I would like a bright blue to be the standout colour in the design. The company name is - Adeva Security

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great to deal with!”

Fotoja e profilit evancomb, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • jhonnycast0601
  jhonnycast0601
  • 1 vit më parë

  CHECK #190

  • 1 vit më parë
 • jhonnycast0601
  jhonnycast0601
  • 1 vit më parë

  CHECK #189

  • 1 vit më parë
 • sopnelsagor
  sopnelsagor
  • 1 vit më parë

  Check #184, #185, #186, #187 ... . . .

  • 1 vit më parë
 • Maa930646
  Maa930646
  • 1 vit më parë

  Please check entry #126 , #127 ..Thanks

  • 1 vit më parë
 • logo100
  logo100
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #2 #3 #6 .. thanks

  • 1 vit më parë
 • roohe
  roohe
  • 1 vit më parë

  consider logo on white & dark background, not on mockups which are provided by designer, they are photoshop tricks,& most of them are copied from internet, final file is submitted by any designer is on plane background. Final logo looks very diffrent from mockups.Thank u .

  • 1 vit më parë
 • nurdesign
  nurdesign
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #42

  • 1 vit më parë
 • Nikapal
  Nikapal
  • 1 vit më parë

  #guaranteed #guaranteed #guaranteed

  • 1 vit më parë
 • saniTD
  saniTD
  • 1 vit më parë

  #guaranteed please ....

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!