Design me a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €10
 • Propozimet e Marra: 19
 • Fituesi: joykumar8080

Përmbledhja e konkursit

I am looking for a logo design for an entertainment agency. The name of the business is "Springboard Entertainment Agency". I would like a simplistic, professional logo design. Thank you!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • srsany1234
  srsany1234
  • 1 vit më parë

  Sir,you can check my entry #21

  • 1 vit më parë
 • obaidulkhan
  obaidulkhan
  • 1 vit më parë

  #guaranteed

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!