Design me a minimalist business card

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 360
 • Fituesi: ayaanalameen9

Përmbledhja e konkursit

I need a minimalist, one-sided business card with name, email, phone number, location (university)

I am leaning towards a dark theme, but open to other ideas. Will probably print on matte paper with metallic text.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Delivered as promised and on time”

Fotoja e profilit qrule, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!