Design secure checkout, shipping, money back guarantee icons that will go below "Buy it Now" button on product page

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 7
 • Fituesi: shohan33

Përmbledhja e konkursit

I need image with custom icons and the same text as this one have:

[login to view URL]

It should have the same text, but the icons should be designed.

GUARANTEED SAFE & SECURE CHECKOUT

McAfee SECURE, VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, PayPal icons

Buyer Protection
Full Refund if you don't receive your order
Full or Partial Refund, if the item is nor as described

FREE SHIPPING, 30 DAYS MONEY BACK GUARANTEE, SECURED SSL ICONS with text

You can use blue, grey, black colors.

If you have any questions feel free to ask.

Thanks

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • MhOvi01
  MhOvi01
  • 5 muaj më parë

  Sir kindly Check my entire #10 . Thank you.

  • 5 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!