Design SQUARE Logo For PixelScout

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 177

Përmbledhja e konkursit

Our company [login to view URL] (Pixel Scout) needs a square logo to be designed.

PixelScout is a software that searches for websites that DO NOT have a Facebook Pixel on them.

Logo needs to have transparent background & this blue color MUST BE USED: 25aae0

The other color should be one light grey for dark backgrounds, and one dark grey for light backgrounds.

Here is our current look, but you can design something new.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!