Designs for an iOS app

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 2
 • Fituesi: shitizparini

Përmbledhja e konkursit

I am currently in the process of develop an iOS application. I require some designs to proceed.

I have attached an image of the logo.

You can find the primary colours from this.

The app is for medical equipment and so I would like the design to be sleek and professional.

The main screen will consist of a 3D render of the equipment and below it a list of instructions on how to use it.

The user can tap on parts of the 3D and a box will appear describing each individual part.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!