Draw a logo of a tie with pixels

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 26
 • Fituesi: imafridi

Përmbledhja e konkursit

Draw a logo of a tie with pixels, no text.
See attached pic for inspiration.
Attached pic is : cloud with pixels, circle with pixels.
What I need is : a tie with pixels.
Please do not copy anything existing.
Many thanks for your work.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Friilancer2015
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  The tie becoming digital (pixels)

  • 1 vit më parë
  1. imafridi
   imafridi
   • 1 vit më parë

   Kindly one request, dont appreciate the copycats who copies already rated original designs like #40 of my #34 & #22 copycat of #1

   • 1 vit më parë
  2. Friilancer2015
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Okay, I deleted the #22
   About 34 & 40, there are many entries with the pixels on the top ..

   • 1 vit më parë
 • Friilancer2015
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  As it's a logo, we shoud clearly see that it's a tie (and pixels) when it's small
  Many thanks

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!