e cover graphic

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: ANWAARQAYYUM77

Përmbledhja e konkursit

I am looking for an ecover graphic to be designed. I have an example of what I am trying to model. If possible the title of the book needs to be editable so that I can change / edit the title in photoshop. Also the chain and lock element needs to be on a separate layer so that I can add or remove it.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great! I would like to work with again!”

Fotoja e profilit tinfoco, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!