Ecommerce Logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 50
 • Fituesi: rabiul199852

Përmbledhja e konkursit

We need a fresh, attractive and eye catching logo for our ecommerce website [login to view URL]

LOGO content: BFC Shop

We need .png and .svg format

Check attached logo size

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • akashmatu2011
  akashmatu2011
  • 1 vit më parë

  sir Please See my entry #44 #43

  • 1 vit më parë
 • almamuncool
  almamuncool
  • 1 vit më parë

  Please check #36 #37 #38 #39 #41
  Thanks

  • 1 vit më parë
 • bfcshopmarketing
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  I like the ideas, but first one is that what should be your starting point...

  • 1 vit më parë
 • bfcshopmarketing
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  colors should fit to our website

  • 1 vit më parë
 • bfcshopmarketing
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  For All - LOGO content: BFC Shop

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!