ecover redesign contest

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 12
 • Fituesi: Anojka

Përmbledhja e konkursit

Please improve this ecover design. The title is FREE Opportunity Guide. Brand colors are red c1282d and gold c49f05.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“This was my first time working with Anica, who submitted an outstanding ebook cover in my contest. Anica made all the requested edits and was very responsive. I will definitely use Anica for any ecovers I need in the future, and I highly recommend this contractor to others. ”

Fotoja e profilit EZVegan, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!