Edit photo in photoshop into very nice headshot like example(2 jobs)

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 12
 • Fituesi: RebeccaSeiron

Përmbledhja e konkursit

Take this picture and make It into a clear professional shot, like example. Do whatever you need to do to make IT look better(shrink chin area, change skin tone, etc). Only need head and little bit of body in picture or no body etc.
(picture 1 and 2)

picture 3 Also need to be photoshopped to made to look nicer more professional

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great job, made lots of changes until I was happy.”

Fotoja e profilit ldesha, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • jatinsharma96
  jatinsharma96
  • 9 muaj më parë

  Please check ------------------------------------------------------------------------------------------------------- #20 .

  Thanks!

  • 9 muaj më parë
 • ldesha
  Krijuesi i Konkursit
  • 9 muaj më parë

  Left side of head( hair sticking out needs to be removed) Background from picture one needs to be removed. Picture 2 (background doesn't need to be removed

  • 9 muaj më parë
 • dnlastname
  dnlastname
  • 9 muaj më parë

  cek #1

  • 9 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!