Esca Electrical Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 19
 • Fituesi: davincho1974

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.
Esca Electrical is the Name and needs to be on tge logo.
We want to incorporate an Esca which is the the light on an angler fish into the design. Possibly put the esca on the top of the arm of the a in Esca.
Colours either Grey and Green or Grey and Blue. Thanks

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good work and communication ”

Fotoja e profilit AndrewKilminster, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • AndrewKilminster
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  It’s doesn’t have to be exactly what I asked for. Please be creative and design a nice simple rounded logo.
  Thanks

  • 1 vit më parë
 • guessasb
  guessasb
  • 1 vit më parë

  feedback please on my entry thx

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!