Escalator Handrails advertisement visualize

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: mrsi

Përmbledhja e konkursit

I need to who how my design will look like on the handrail of an escalator.
i have a design in PDF high res, 100cm * 10 cm (handrail width).
i have many pics of the specific escalator handrails, i need to show how the design will look like on them.
very simple task but needs the right dimensions and light.
attaching a very simple example not no nice but to get the idea.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very cooperative, and listening to the clients requests. also, he is good with graphics and can handle many tasks. thank you”

Fotoja e profilit EladBass, Israel.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!