Establish a new logo.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 142
 • Fituesi: imamhossainm017

Përmbledhja e konkursit

Establish a new logo for my company. The company will be in the financial industry/sector. The name is Bamboo Capital.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“She is a perfect logo designer.”

Fotoja e profilit Ruoi, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!