Fashion design ellustration

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 9

Përmbledhja e konkursit

Hello every one ,

We sesrching for talented,creative fashion designer
With new idea
We attached file with style we searching for
we need from you 3 designs in illustration format
If we enjoy your work we continue work with you

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • klal06
  klal06
  • 1 vit më parë

  #increaseprize #extended

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!