gamer logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £15
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: revoneus

Përmbledhja e konkursit

I need a gamer logo designed. my gamer name is AQUILOX. I play pubg (player unknowns battlegrounds). I also love the water and surf and spearfish so would like a logo that can incorperate the above.

Below are some images of the sort of graphics/ideas I want incorporating into the logo.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great guy to work with. Quick, Understanding. His attention to detail is great. He was the only entry that read and followed the brief. I will hire on future projects for sure. He is a kick ass Freelancer.”

Fotoja e profilit jjs07, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!