Graphic Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: saidghouila

Përmbledhja e konkursit

Redo the two Cart Subscription Images - make them beautiful!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Freelancer designer went above and beyond to tweak the work and provided great service. We will work with them again! ”

Fotoja e profilit sharespace, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • sharespace
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  The dimensions of the final images should be 600x600px and include any FONT files in the final release.

  • 1 vit më parë
  1. saidghouila
   saidghouila
   • 1 vit më parë

   Check #20 after modifications

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!