Idealja nё Graphic Design ёshtё vetëm njё konkurs larg

Plotёsoni formularin më poshtë dhe do tё merrni qindra ide pёr tё arritur rezultatet qё dёshironi!

 1. Dёrgoni pёrmbledhjen

  Përdorni konkurimin për projektimin e logos suaj me anё tё njё konkursi ku bëni përshkrimin dhe vendosni një çmim

 2. Shqyrtoni kandidaturat

  Projektuesit tanё freelancer konkurojnё duke dёrguar me qindra nga idetё e tyre pёr projektimin e logos.

 3. Zgjidhni njё fitues

  Zgjidhni kandidaturёn pёr logon mё tё mirё dhe jepni çmimin!

 1. Pёrshkruani konkursin tuaj pёr Graphic Design
 2. Çfarë aftësish kërkohen?
  1. Kohëzgjatja dhe Çmimi
   1. $
   2. ditё Zgjidhni nga 3 nё 30
  2. Cila është adresa juaj e e-postës?
   1. Kjo adresë e-poste është e regjistruar në një llogari tjetër ekzistuese. Ju lutemi vendosni fjalëkalimin për t'u identifikuar.
  Mësoni më shumë rreth konkurseve pёr Graphic Design

  Pyetje të Shpeshta

  • Pse duhet tё krijoj njё konkurs?

   Ju lejon tё shihni qindra kandidatura me idenё tuaj dhe paguani vetёm pёr ato qё ju pёlqejnё më shumë! Pёr shembull, njё logo e projektuar nga miliona profesionistë freelancer pёr biznesin tuaj tё ri.

  • SI tё krijoj njё konkurs?

   E thjeshtё! Mjafton tё zgjidhni llojin e konkursit dhe tё klikoni butonin e mёsipёrm 'Postoni njё konkurs'.

  • Çfarё ёshtё pёrmbledhja e konkursit?

   Ështё njё dokument qё duhet ta jepni pёr t'u treguar profesionistёve freelancer se çfarё doni (apo nuk doni) nё konkurs.

  • Çfarё ndodh pasi e kam zgjedhur një fitues?

   Filloni proçesin e dorёzimit pёr ta zotёruar ligjёrisht punimin fitues dhe qё profesionisti freelancer tё marrё çmimin. Ky çmim do tё lёshohet kur tё jeni 100% tё kёnaqur me projektimin e marrё.

  • Çfarё ёshtё 'Garancia e Kthimit të Parave'?

   Do t'ju kthejmё paratё nёse nuk zgjidhni njё fitues ose nuk jeni tё kёnaqur me rezultatet. Shёnim: Nuk pёrfshihen konkurset e garantuara dhe pёrmirёsimet e blera.

  • Keni nevojё pёr ndihmë me konkursin tuaj?

   Lutemi tё kontaktoni ekipin tonё miqёsor tё ndihmёs pёr asistencё nё lidhje me konkursin. Ata janё tё disponueshёm 24 orё nё ditё, pёr 7 ditё nё javё!

  Zvogёloni

  Bashkёsia jonё e konkurseve

  Konkursi na mundёsoi tё mos tejkalonim buxhetin, ta kryenim projektin nё kohё pёr ta shtypur broshurёn pёr konferencёn ku do tё merrnim pjesё e gjithashtu patёm mundёsi tё zgjidhnim mes shumё idesh.
  Connie Trynovich
  Unё marr pjesё nё konkurse sepse dëshiroj tё fitoj. Fitoret dёshmojnё se aftёsitё e mia projektuese spikasin mes projektuesve tё tjerё.
  Kelvin Otieno Ogos
  • 27,267,237 Freelancer
  • 162 Kandidatura Mes. pёr Konkurs
  • 3,617,829 Fitues

  Siç cilësohet në

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Times Online

  Punё me konkurim pёr Graphic Design nё Freelancer.com?

  Nje markё, imazh, apo model tё suksesshme dhe tё projektuar nё mёnyre tё efektshme, bёjnё ndryshimin kur vjen puna te suksesi nё biznes, dhe duhet bёrё nga projektues grafik tё zotë. Freelancer ёshtё uebsajti ku punёdhёnёs e freelancer drejtohen, ku mund tё postojnё apo tё marrin pjesё nё konkurse projektimi, apo tё pёrzgjedhin e ekspozojnё krijime fituese si logo, projektime uebsajtesh, koncepte identiteti apo markash e të tjera!

  Projektuesit grafikё kanё pёr qёllim tё krijojnё identitet efektiv dhe tё suksesshёm markash, imazhe apo materiale shtypi tё suksesshme e qё bёjnё ndryshimin pёr biznesin e punёdhёnёsit tё tyre. Ata mund tё punojnё me imazhe tё vizatuara me dorё apo tё krijuara me kompjuter, fotografi, aplikacione, modele bluzash, printimi apo uebi, dhe mё shumё.

  Postoni ose merrni pjesё nё njё konkurs pёr Graphic Design nё Freelancer qё sot!