graphic for facebook cover

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 20
 • Fituesi: gitasaskiaa

Përmbledhja e konkursit

I need a graphic made for our facebook cover for our group. I want it similar to the attached, but our own.

I would like it to Say: Craft Vendor Fair
Benefiting S.A.M.

Then I would like a Block of solid color on the right hand side with - Date: May 4 2019
Time: 8 am to 4 pm

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!