Heart Beats

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 48
 • Fituesi: gilopez

Përmbledhja e konkursit

my project is logo for health awareness ..I need the logo to be done by illustrator

same like the attached picture

Im sure that with your creativity I will have the perfect logo .


Thank you !

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • enayet6027
  enayet6027
  • 1 vit më parë

  Please check my Entry #43

  • 1 vit më parë
 • mdselimmiah
  mdselimmiah
  • 1 vit më parë

  What to use Please let me know

  • 1 vit më parë
 • abdul7alam
  abdul7alam
  • 1 vit më parë

  Please message me I can get you an awesome looking logo. Thank you!

  • 1 vit më parë
 • abdul7alam
  abdul7alam
  • 1 vit më parë

  What is the name of your business?

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!