Heisen Bud CBD

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £75
 • Propozimet e Marra: 2
 • Fituesi: TEHNORIENT

Përmbledhja e konkursit

DESIGN A LOGO for Heisen Bud CBD. A file of the logo type required is attached. We require a similar logo but with character in the center replaced with the character Heisenberg (image file is included). Character must have a joint coming out of his mouth and the tip of this must be green (the green required must look like the top of cigarette but instead of red in blue) The banner at the bottom must say "HEISEN BUD CBD" with the tag line "The CBD Revolution"

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • avflavours
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Please ensure you view the files that have been included. Please read the instructions carefully. I want the logo to be similar to the one included in the files.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!