Hi We need a advert done gor our 25 year annaversty sale The first picture is what i dont want The other is our logo and pictures is the items needed for advert Prices to follow

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: €59
 • Propozimet e Marra: 3

Përmbledhja e konkursit

I need some graphic design.
For a paper advert

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • engabousaleh
  engabousaleh
  • 3 javё më parë

  #guaranteed

  • 3 javё më parë
 • engabousaleh
  engabousaleh
  • 4 javё më parë

  we need more information for example the size of your ad or just hire me to complete this work

  • 4 javё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!