HYPE Event Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 132

Përmbledhja e konkursit

We need a cool new logo for our event called "Hype". It's a night of high impact talks from inspiring speakers.

Should NOT BE RED.

Audience is 35-55 year old professionals in a mountain town.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!