I have a current logo that I need someone to redesign

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 10

Përmbledhja e konkursit

Hi , I have a current logo that I need redesigned to something more updated modern and sleek

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • SamehEidAhmed
  SamehEidAhmed
  • 1 vit më parë

  sir,
  check please
  #18 #19 #20
  thanks

  • 1 vit më parë
 • SamehEidAhmed
  SamehEidAhmed
  • 1 vit më parë

  sir,
  check please
  #18 #19 #20
  thanks

  • 1 vit më parë
 • chanybeech
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  This is a flexible packaging company and id like the logo to reflect that if possible

  • 1 vit më parë
 • chanybeech
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  You can design the logo into a business card if it makes it easier

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!