I need a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 36
 • Fituesi: designgale

Përmbledhja e konkursit

I am a certified eyelash extension tech offering service at home, I'm also starting to offer my own brand of lashes, lash cleanser, and other small beauty supplies. I like colorful and elegant design with either a pair of eyes/eyelashes just like the photo I attached or a fairy with a magic wand and stars or sparkles.
Company name is "Miss Lashes"

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I would totally recommend Malik and hire him again. I have a small startup but Malik continuously works with me to revise the design to exceed my expectation. I love my new logo so much and will just contact Malik for any future projects instead of searching for a designer.”

Fotoja e profilit misslashes, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!