I need a logo designed

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 135

Përmbledhja e konkursit

SIMPLE, strong, girly and eye catching for a business name

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • luisarmandojeda
  luisarmandojeda
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #133

  • 1 vit më parë
 • Tasfinsohan
  Tasfinsohan
  • 1 vit më parë

  please check #125 #126

  • 1 vit më parë
 • bijoy1842
  bijoy1842
  • 1 vit më parë

  Dear Contest Holder,
  kindly check

  #123

  Your feedback is highly appreciated!
  please provide feedback!

  • 1 vit më parë
 • nidalartgallery
  nidalartgallery
  • 1 vit më parë

  kindly check #68

  • 1 vit më parë
 • nidalartgallery
  nidalartgallery
  • 1 vit më parë

  kinldy check #67

  • 1 vit më parë
 • abdulahadniaz2
  abdulahadniaz2
  • 1 vit më parë

  Kindly check #48

  • 1 vit më parë
 • chloeszep
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Simple, Girly, Strong

  • 1 vit më parë
  1. chloeszep
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   is what it needs to be :)

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!