I need a logo designed for dental clinic with Dream Smile Tandvård name with combination between tooth symbol and DS letters symbol

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 30
 • Fituesi: krishnaskarma90

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for dental clinic with Dream Smile Tandvård name with combination between tooth symbol and DS letters symbol

Aftësi të rekomanduara

Këndi publik i sqarimeve

 • krishnaskarma90
  krishnaskarma90
  • 7 muaj më parë

  Please check my Entry No : #32

  • 7 muaj më parë
 • krishnaskarma90
  krishnaskarma90
  • 7 muaj më parë

  Can you Pleas Check my Entry No : #20

  • 7 muaj më parë
 • mousabalabdullah
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  Clinics name Dream Smile Tandvård

  • 7 muaj më parë
  1. MrAkash247
   MrAkash247
   • 7 muaj më parë

   Thanks

   • 7 muaj më parë
 • mousabalabdullah
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  U cane design logo and show it

  • 7 muaj më parë
  1. MrAkash247
   MrAkash247
   • 7 muaj më parë

   Working

   • 7 muaj më parë
 • MrAkash247
  MrAkash247
  • 7 muaj më parë

  Logo name Dream Smile Tandvård or Dream Smile?

  • 7 muaj më parë
 • MrAkash247
  MrAkash247
  • 7 muaj më parë

  #guaranteed Please?

  • 7 muaj më parë
  1. mousabalabdullah
   Krijuesi i Konkursit
   • 7 muaj më parë

   ?

   • 7 muaj më parë
  2. MrAkash247
   MrAkash247
   • 7 muaj më parë

   Make the Contest #guaranteed

   • 7 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!