I need a logo designed for my new page - Grad Gurus

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £10
 • Propozimet e Marra: 39
 • Fituesi: alhassan7737

Përmbledhja e konkursit

Grad Gurus is a service for students and graduates which essentially helps them with their job application process. From reviewing resumes/cv/cover letters to mentoring and coaching and psychometric test seminars.

I want the logo to be simple and classy. Leaving it to you imaginative people to come up with something.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“good person”

Fotoja e profilit gradgurus, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • DaneyraGraphic
  DaneyraGraphic
  • 1 vit më parë

  I took a different approach on #33 . Let me know what you think or if you have any questions. Thank you.

  • 1 vit më parë
 • Shahidulabeg
  Shahidulabeg
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë
 • DaneyraGraphic
  DaneyraGraphic
  • 1 vit më parë

  Let me know if you have any questions on #25 & #26 . Everything is fully editable. Thank you.

  • 1 vit më parë
 • gradgurus
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Thanks for the efforts so far. I'm not sure on the emphasis on the hat. Although it is an option. I want something with a circular touch to it and maybe a bit of a play on the letters. But please be as creative as you like!!!

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!