i need a logo designer

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €33
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: luisarmandojeda

Përmbledhja e konkursit

I am starting a company of repair and services for all kind of motorised machine including tractor, work public machine, automotive, car, truck, etc...

The name of the company is: Atelier DAMS
Atelier for "workshop" and DAMS for
Dépannage
Assistance
Maintenance
Services

would like the logo to have a little "Atelier" than emphasis on DAMS

include golden ratio/ golden number in it will be a +

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great designer, had the perfect idea for what i was looking for. Quick response also. Recommended!”

Fotoja e profilit srecnaleerf, Thailand.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!