I need a logo designer

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $160
 • Propozimet e Marra: 1023

Përmbledhja e konkursit

We are a audio video integration company that engineers installs and programs technology in corporate Canada buildings. Our web site with current logo is www.gavmgmt.ca. would look a whole need rebranding with new logo.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!