I need a logo for lur restaurant

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 30

Përmbledhja e konkursit

We need a logo for our restaurant "Waffel Dreams" (waffel is german for waffle). The logo should have a waffle with sweets, chocolate, fruits and icecream in it. The writing and font should also give a feeling of happiness, candy store, kids, .. Look at the example pictures

Color: light blue, babyblue and kind of light lila... Maybe mixed in with black and white. But anyway the colors have to be striking.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • darkribbon
  darkribbon
  • 1 vit më parë

  https://drive.google.com/file/d/1ZVU2YhE0jwDm2gLGU3aPGVMbkiAQ8OlV/view?usp=sharing
  Please have a look at that one!

  • 1 vit më parë
 • darkribbon
  darkribbon
  • 1 vit më parë

  will submit my work soon...

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!