I need a logo for one of my products

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: sowmen1234

Përmbledhja e konkursit

The logo will be placed on a nail products, it's a beauty product and will be placed in salons. Need a nice logo that's useful for beauty products. Main logo should say UVFAB (not case sensitive). The line below logo should say "UV-LED Curing Solutions".

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Altall
  Altall
  • 1 vit më parë

  Hope You like #62 , #63

  • 1 vit më parë
 • Virgo1999
  Virgo1999
  • 1 vit më parë

  Hey ! the contest holder, please guide me do you want the picture in logo you've attached?

  • 1 vit më parë
  1. scorpionking2020
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Just need the logo. You can place it on the product photos as a mockup if you like.

   • 1 vit më parë
 • FAYJULLAH
  FAYJULLAH
  • 1 vit më parë

  #increaseprize.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!