I need a pet taxi service logo designed

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: nurdesign

Përmbledhja e konkursit

I need a pet taxi logo designed. The business name is K9 Carriers of Springfield. I would like the colors to be black and yellow. I am open to all font styles but I would definitely like to see one in cursive and one in print. I also like the idea of having a paw print to dot the i’s in the name. I have included some examples as a loose idea of what I am looking for. I am open to bones, paw prints, pet themed items included in the logo.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I am so happy with the design!”

Fotoja e profilit Ashleyfrye, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!