I need a text logo that can be used for social media & website. The name of the brand is Sparkle Brand & Co. I would love for the design to be classy but edgy with a pop of shiny metallic.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 11
 • Fituesi: drogozdesign

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • SaryNass
  SaryNass
  • 1 vit më parë

  hi
  please check #61 #62 and #63 thanks ^^

  • 1 vit më parë
 • yusufemmanuel
  yusufemmanuel
  • 1 vit më parë

  check out entry #22

  • 1 vit më parë
 • armohamed
  armohamed
  • 1 vit më parë

  Details please

  • 1 vit më parë
  1. yvonnechaveau
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Text logo for a beauty brand. Would like it to be metallic or glitter.

   • 1 vit më parë
 • shanjedd
  shanjedd
  • 1 vit më parë

  name please?

  • 1 vit më parë
  1. yvonnechaveau
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Sparkle

   • 1 vit më parë
 • zouhairgfx
  zouhairgfx
  • 1 vit më parë

  name of th logo

  • 1 vit më parë
  1. yvonnechaveau
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Sparkle

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!