I need my logo on deferent background color My logo color is orange, I wanna it to be on

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: dworker88

Përmbledhja e konkursit

I need my logo on deferent background color
My logo color is orange, I wanna it to be on
1- dark blue
2- black
3-green
4-white
5- red
6-sky blue
7-Dark green
8-dark red
9-dark brown
10-brown

And if any new ideas from your side will be nice.
I will post my logo also i will post example picture.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“perfect thnxx for the good job u have make”

Fotoja e profilit Alali90, Kuwait.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  one this is not a contest its mechanics 2 no guarantee and you will need 10 files HIRE SOMEONE TO DO tHE work YESSSS pay the price

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!