I want a full screen image created for my clients wp login pages.

Përmbledhja e konkursit

I want a professional looking image that I can use as a full screen background for my wp login pages. Ill be using the plugin White Label CMS. Here is my logo in case you want to see it.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Excellent to work with”

Fotoja e profilit emurray97, Ireland.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • tipudany
  tipudany
  • 1 vit më parë

  i didn't getting you, why you reject my idea after review ?

  • 1 vit më parë
 • abbasiawais51
  abbasiawais51
  • 1 vit më parë

  sir please check entry No:23

  • 1 vit më parë
 • wordpreser
  wordpreser
  • 1 vit më parë

  what is your buisness type to design more apropriate picture for you

  • 1 vit më parë
  1. emurray97
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Hi I am a web developer

   • 1 vit më parë
  2. emurray97
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Im a web developer. I was looking for a customised image to reflect this. Not a photo which I can come up with myself. But thank you for reaching out.

   • 1 vit më parë
 • tipudany
  tipudany
  • 1 vit më parë

  #sealed #4, #5

  • 1 vit më parë
 • naeemjr
  naeemjr
  • 1 vit më parë

  check#3 it

  • 1 vit më parë
 • naeemjr
  naeemjr
  • 1 vit më parë

  #3 is plain color entry check if

  • 1 vit më parë
 • plusjhon13
  plusjhon13
  • 1 vit më parë

  #extended

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!