I would like to hire a Logo Designer

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 67
 • Fituesi: athirakawaii

Përmbledhja e konkursit

I am starting a startup of jewellery business online.
The name is Lucano Diamonds and I will showcase high end hand made jewellery.
I need a simple logo and an icon (or short logo) that evokes luxury I like the Bulgari concept, very clean.

Thank you.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Thank you for your help”

Fotoja e profilit blemon1, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!