Illustration Design for Dynamic Training & Rehabilitation

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $190
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: kikasebutsu

Përmbledhja e konkursit

A cartoon drawing of myself, holding out a cellphone with text in the screen.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • xixoseven
  xixoseven
  • 10 vite më parë

  it is still open but it already have a winner? can't you wait on our illustrations? well if that is what you want ...

  • 10 vite më parë
  1. xixoseven
   xixoseven
   • 10 vite më parë

   well there are other contest here :)

   • 10 vite më parë
  2. marATTACKs
   marATTACKs
   • 10 vite më parë

   yup, there are. Congratulations to the Winner then :) this was fun anyway, and she deserves it none-the-less.

   • 10 vite më parë
 • marATTACKs
  marATTACKs
  • 10 vite më parë

  Would you accept layered PSD files and large format Jpegs instead of AI?

  • 10 vite më parë
 • kikasebutsu
  kikasebutsu
  • 10 vite më parë

  Please check #4
  Thanks.

  • 10 vite më parë
 • xixoseven
  xixoseven
  • 10 vite më parë

  Do you have any preference of cartoon? vectored? caricature digitally painted? is this for web or print? how about the colors? do you want something highly detailed? or simplified?

  • 10 vite më parë
 • Designsthatshine
  Designsthatshine
  • 10 vite më parë

  please rate #1 and let me know if I can make any changes!!!

  • 10 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!