In Marketing Solutions

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: jenny365

Përmbledhja e konkursit

The Business is a digital marketing agency, it will help business establish a digital presence on Instagram, facebook, twitter, and snapchat. The logo needs to be very professional and clean.

The "In" represents my last name.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • harits90
  harits90
  • 1 vit më parë

  can i know your company name?

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!