Instagram and FB ads

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $200
 • Propozimet e Marra: 13
 • Fituesi: yaitsmike

Përmbledhja e konkursit

we need 10 instagram and 10 facebook ads of the same concept which present what we do exactly and what is our uniqueness as a restaurant POS . Please visit [login to view URL] and as well as our social media to learn about our service.

Please just design one instagram (1200X1200) image ad for the contest, the winner will do the other nine designs.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • mrstheboss
  mrstheboss
  • 1 vit më parë

  Please Check My Entry #13

  • 1 vit më parë
 • Neverseendesign
  Neverseendesign
  • 1 vit më parë

  Good job Contest holder for picking an ad that will not even run on FB or insta LOL! https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay

  • 1 vit më parë
 • Neverseendesign
  Neverseendesign
  • 1 vit më parë

  Please check #15 if possible. thank you

  • 1 vit më parë
 • talk2anilava
  talk2anilava
  • 1 vit më parë

  Do you need News-feed ad OR Carousel ad OR Facebook promotional ad ? kindly let me know.

  • 1 vit më parë
 • IBasir
  IBasir
  • 1 vit më parë

  working

  • 1 vit më parë
 • mrstheboss
  mrstheboss
  • 1 vit më parë

  Working

  • 1 vit më parë
 • abhinids
  abhinids
  • 1 vit më parë

  I am on it

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!