Invitation Card for Wedding

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €10
 • Propozimet e Marra: 28

Përmbledhja e konkursit

An invitation card for a wedding is needed.

This competition is to decide the designer who is going to do the real card design. Project budget is in between 30-50 euro. Project time is 1 week after the end of the competition.

You can submit your best available designs for invitation cards. Or desing a card for the weeding of "Tuğba" and "Kerim" with imaginary informations such as place / date / time.

Edit: please check if you can use the figures at the attached images. No need to do a final design for the moment, but I would like to see that you are capable of using and creating nice cards with them.

The competition prize will be distributed fairly.
Good luck

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • NazMalik004
  NazMalik004
  • 4 muaj më parë

  please check my entry #29 ,30

  • 4 muaj më parë
 • NazMalik004
  NazMalik004
  • 5 muaj më parë

  please check my entry #14 ,15

  • 5 muaj më parë
 • Ahsanhabibafsari
  Ahsanhabibafsari
  • 5 muaj më parë

  Hello sir. do you have any specific color?

  • 5 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!