Logo Animation

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: vanmanh12

Përmbledhja e konkursit

I need a video and .gif file for my logo animation.
5 seconds. We will use it as an intro for videos and app.
Maybe 2 options.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“excelent designer!”

Fotoja e profilit Fabmarti, Chile.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • armaniH
  armaniH
  • 1 vit më parë

  Check #14 & #15 and let me know your valuable opinion :)

  • 1 vit më parë
 • tim1965
  tim1965
  • 1 vit më parë

  Please see #7 #10 and #11

  • 1 vit më parë
 • mrstheboss
  mrstheboss
  • 1 vit më parë

  Working

  • 1 vit më parë
 • Shahinul2017
  Shahinul2017
  • 1 vit më parë

  Hi bro, here is my entry =6, please check it out.

  • 1 vit më parë
 • Anamul19
  Anamul19
  • 1 vit më parë

  #increaseprize #sealed #guaranteed

  • 1 vit më parë
 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  anything else you need for this wopping prize $$$ maybe a new website with shopping cart we all love to work for peaniuts

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!