Logo Creation

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £10
 • Propozimet e Marra: 17
 • Fituesi: ritziov

Përmbledhja e konkursit

Baby logo for clothing for babies/children aged 0-4years

Logo Name: adorbs
Logo Slogan: Adorable Baby Clothing

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very helpful with any questions i had and just a brilliant piece of work! Thank you ”

Fotoja e profilit wajriz, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!