Logo Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £7
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: Andreartfun

Përmbledhja e konkursit

Hi there,

I would like somebody to create this logo - simply a black square with 3 lines centrally inside the box.

I want to make sure I get ALL the editable files, please.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Rinaa7421
  Rinaa7421
  • 1 vit më parë

  hi there, i like your brief. please check #17 . this is simply a black square with 3 lines centrally inside the box.

  • 1 vit më parë
 • myPTBOXcom
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Does anybody do concept art too?

  • 1 vit më parë
 • Romanchisty
  Romanchisty
  • 1 vit më parë

  Please check #16 . Created using AI CC 2018.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!